Pon Hybride Event zeer geslaagd en groot succes!

Op woensdag 23 januari organiseerden de Pon-bedrijven Energy Solutions Center, Pon Power en EST Floattech een gezamenlijk evenement op het hoofdkantoor van Pon Power in Papendrecht. Dit event had als aanleiding de productlancering van een nieuw ontwikkelde hybride energiecontainer. Deze container is een showcase voor een passende hybride stroomoplossing bedrijven en daarmee een mooi voorbeeld van de mogelijkheden.
 
MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering van onze klanten. En hoewel fossiele brandstoffen een belangrijke rol hebben; we moéten hier uiteindelijk zo min mogelijk van afhankelijk worden.
De drie Pon-bedrijven hebben daarom hun krachten gebundeld op het gebied van advies op de integratie van hernieuwbare energiebronnen. Deze is toepasbaar in een bestaande danwel nieuwbouw situatie. Of het nu gaat om een on-grid of een off grid oplossing. De beste toepassing verschilt per situatie en hier wordt tot in detail over meegedacht.

Het event had als doel de ontwikkelde hybride energie container te presenteren aan ruim 80 relaties die deze dag aanwezig waren. Door middel van een productpresentatie, een kijkje in en om de container en een meet the engineergedeelte, gaven deze dag een leerzaam en interactief karakter.
Gastspreker Helga van Leur wist de noodzaak op een laagdrempelige en tastbare manier over te brengen op haar publiek. Want waarom vinden wij het eigenlijk zo moeilijk om te veranderen?

Uiteraard hopen we dat het een vruchtbare dag was voor onze bezoekers. Wij danken iedereen voor hun aanwezigheid.